top of page

Είπαν για εμάς 

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την εταιρεία qubic για την άψογη συνεργασία οι οποίοι συνεχίζουν να μας στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρούμε ότι η qubic είναι μία άριστα οργανωμένη και υπεύθυνη εταιρεία, με τα πλέον καταρτισμένα στελέχη με γνώση του αντικειμένου και πρωτοπόρες ιδέες, διαμορφώνοντας έτσι ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα δουλειάς.”
 
 
Χάρης Κουλάκογλου, CEO, Ellinis Group Ltd​
"Όταν αποφάσισα να ανακαινίσω  το οδοντιατρείο μου για λόγους διαδοχής δεν φανταζόμουν ότι μπορούσε να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα από το οποίο οι παλαιοί πελάτες μου μπαίνοντας για πρώτη φορά να νομίζουν ότι μπήκαν σε λάθος ιατρείο και οι νέοι και πιο εκδηλωτικοί να βγάζουν επιφωνήματα θαυμασμού.
Όσο για εμένα είδα ότι είχε σχεδιαστεί στην αρχική τρισδιάστατη απεικόνιση  δεν διέφερε σε τίποτα από το τελικό αποτέλεσμα. 
Για το ανωτέρω αποτέλεσμα υπεύθυνοι είναι η εταιρεία QUBIC , ο Μάνος Τσικαλάκης και ο Αλέξανδρος Γαρδέλης, τους οποίους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας, τον επαγγελματισμό τους, την υπομονή τους και  τη συμβουλή τους σε τεχνικές δυσκολίες που προέκυπταν από τέλεση των εργασιών.

 

Δρ. Στέρτσιος Νικόλαος, Οδοντίατρος

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την εταιρία Qubic Creative Works για την άψογη συνεργασία μας. Η υλοποίηση του έργου  στηρίχτηκε από την αρχή στην  ακρίβεια , υπευθυνότητα και επαγγελματισμό που τους διακρίνει. Ιδιαίτερα τον Μάνο Τσικαλάκη για τον συντονισμό και εκπόνηση του έργου και τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Γαρδέλη για την μελέτη και δημιουργικότητα του.  Ένα έργο που χωρίς την δική τους βοήθεια δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου. να είστε πάντα καλά , γεροί και δυνατοί για να μπορείτε να κάνετε τα όνειρα  μας πραγματικότητα."

 

 

Δρ. Σπύρος Ράπτης, Οδοντίατρος.


 
" Η συνεργασία μου με τους Μάνο Τσικαλάκη και Αλέξανδρο Γαρδέλη αποδείχτηκε εξαιρετική! Με υπομονή, προθυμία και καλή διάθεση ξεπεράστηκαν δυσκολίες κι έτσι το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε στο μέγιστο. Σε κάθε φάση του έργου υπήρχε άψογος επαγγελματισμός, αξιοπιστία και καλή γνώση του αντικειμένου. Τους ευχαριστώ εγκάρδια για την αμέριστη προσοχή τους στο νέο μου ξεκίνημα."
 

 

Δρ. Ράνια Αγγελοπούλου, Χειρούργος Οδοντίατρος.


 
“"Η συνεργασία που είχα τόσο με τον Μάνο αλλά και με τον Αλέξανδρο για την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση του ιατρείου μου ήταν εξαιρετική. Η φιλική τους προσέγγιση, η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός τους έκανε την όλη διαδικασία stress-free. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από τις προσδοκίες μου ενώ το έργο βγήκε στον χρόνο και στο bugdet που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα."

 

 

Δρ. Σοφία Καλαμπόκα, Πνευμονολόγος.


 
" Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μάνο Τσικαλάκη και τον Αλέξανδρο Γαρδέλη για την άψογη συνεργασία. Ήταν πάντα πρόθυμοι , συνεργάσιμοι, με πραγματικό ενδιαφέρον για ότι χρειαζόταν κατά τη διάρκεια αποπεράτωσης του έργου. Χαρακτηριστικό τους η συνέπεια και ο επαγγελματισμός τους σε αυτά που μας είχαν προτείνει. Ανεπιφύλακτα προτείνουμε την Qubic για σχεδιασμό, μελέτη και κατασκευή ιατρείου."

 

Athens Ortho Center

 
" Όμορφο αποτέλεσμα, προϊόν μιας εποικοδομητικής συνεργασίας. Θα σταθώ ιδιαίτερα στον έξυπνο σχεδιασμό του χώρου και κυρίως, στην ειλικρινή και ακούραστη προσπάθεια όλης της ομάδας να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες μου."

Δρ. Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Οδοντίατρος

 
" Η κατασκευή ενός οδοντιατρείου δεν είναι απλή υπόθεση... Όταν πήρα την απόφαση να δημιουργήσω έναν νέο χώρο και έπειτα από μια έρευνα που έκανα, κατέληξα στην εταιρία Qubic, η οποία το ανέλαβε εξ ολοκλήρου. Οι άνθρωποι της εταιρείας, Μάνος Τσικαλάκης και Αλέξανδρος Γαρδελης, είχαν πραγματικά έμπνευση όταν το σχεδίασαν. ομάδας Η εταιρεία τους διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων συνεργείων και τεχνιτών.
 
Εκείνο όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο χρονικός προγραμματισμός, η συνέπεια με την οποία έγινε το κάθε βήμα και το πλήθος επιλογών που μου δίνονταν σε κάθε στάδιο κατασκευής, επιλογές που δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Ιδιαίτερα σημαντικό υπήρξε για μένα το γεγονός ότι ο επαγγελματισμός τους με έκανε να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά, συνεχίζοντας έτσι την καθημερινότητά μου, χωρίς να χρειάζεται να απουσιάζω από τη δουλειά μου και τους ασθενείς μου. ​
 
Σήμερα πια, έχοντας ολοκληρώσει τον νέο χώρο,συνειδητοποιώ ότι δεν έκανα απλά ένα νέο οδοντιατρείο, αλλά έναν χώρο απόλυτα λειτουργικό και άρτιο αισθητικά. Έκανα μια επένδυση στο μέλλον και η Qubic ευθύνεται για αυτό...
 
Σας ευχαριστώ πολύ."

Δρ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, Χειρουργός Οδοντίατρος

 
 
“Αμεσότητα, αποτελεσματικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια , την οργάνωση και μεγάλη εξυπηρέτηση στον πελάτη. Η ομάδα της QUBCIC έδειξε μεγάλο σεβασμό και αντοχή καθώς το περίπτερο παρουσιάστηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ακολουθώντας τις ειδικές προδιαγραφές του Golden Hall σε λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες.”
 
Νίκος Χαϊκάλης, Διευθυντής Πωλήσεων Universal Music Greece
“Συνεργάστηκα σε 2 περιπτώσεις με την Qubic για τη διαμόρφωση χώρων εργαστηρίου και χώρων γραφείου. Οι εντυπώσεις μου άριστες. Πολλές ωραίες ιδέες και μεγάλη διάθεση να επιλυθεί κάθε λειτουργικό πρόβλημα κατά το σχεδιασμό αλλά και κατά την υλοποίηση του έργου. Συνεπείς και στις υποσχέσεις και στα χρονοδιαγράμματα.”

 

 

Άννα Λιολιάκη, CEO, KEKH A.E.

“Η συνεργασία μου με την εταιρεία Qubic Creative Works στην ολική ανακαίνιση του ιατρείου μου ήταν άψογη. Οι κύριοι Μανος Τσικαλακης και Αλέξανδρος Γαρδέλης ήταν συνεπείς ως προς το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου που ήταν για μένα σημαντικό , γνώστες του αντικειμένου ώστε να γίνει σωστός σχεδιασμός και εκτέλεση του έργου και με ενδιαφέρουσες ιδέες στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Επίσης ήταν ευδιάθετοι και με χιούμορ που βοήθησε η σωστή συνεργασία μας. Τους ευχαριστώ πολυ για το καλαίσθητο και λειτουργικό ιατρείο μου.”

 

 

Δρ. Ματίνα Θ. Ματούλα, Ορθοδοντικός


 
“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κο Μάνο Τσικαλάκη για την αμέριστη συμπαράσταση του, από το αρχικό σταδιο της επιλογής του χώρου για οδοντιατρείο μέχρι της τελικής ολοκλήρωσής του. Πάντα πρόθυμος, συνεργάσιμος και συνεπής, με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούσε τις εργασίες αφιερώνοντας πολύ χρόνο μέχρι της αποπεράτωσης του.
Επίσης, να ευχαριστήσω τον συνεργάτη του κο Αλέξανδρο Γαρδέλη για τον σχεδιασμό και την μελέτη του χώρου έτσι ώστε ο χώρος να είναι εργονομικός και λειτουργικός .
Ανεπιφύλακτα, συστήνω την εταιρεία Qubic για την διαμόρφωση και κατασκευή οδοντιατρείου”.
 
Δρ. Μαρία Τσαντάκη, Χειρούργος Οδοντίατρος
“Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω την εταιρεία Qubic που σε σύντομο χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε ριζική ανακατασκευή στο ιατρείου μου καθιστώντας το εξαιρετικά καλαίσθητο και ιδιαίτερα λειτουργικό. Με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια ο Μανος Τσικαλάκης και ο Αλέξανδρος Γαρδέλης σχεδίασαν από την αρχή τους χώρους του ιατρείου ικανοποιώντας όλες μου τις απαιτήσεις,τήρησαν με ακρίβεια το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει και καθοδηγώντας σωστά τους έμπειρους συνεργάτες τους κατόρθωσαν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το ιατρείο. Η συμπαράστασή τους ήταν αμέριστη όχι μόνο σε όλες τις φάσεις κατασκευής του έργου αλλά και το κυριότερο για μένα, ήταν δίπλα μου όταν ζήτησα την συνδρομή τους και μετά την ολοκλήρωση του. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της εργασίας τους και νιώθω τυχερός που συνεργαστήκαμε”.
 
Δρ.Ευάγγελος Τσιλιγωνέας, Οδοντίατρος”
“Για την Qubic κατασκευαστική τι να πω... Θα θεωρηθεί υποκειμενική η κρίση μου με τόσα θετικά που αναφέρω:Ποιότητα κατασκευής, υψηλή αρχιτεκτονική, εξαιρετικές τιμές, ανθρώπινη επαφή, εξειδικευμένα συνεργεία, τυπικότητα, γνώση του αντικειμένου και προπάντων στήριξη και υποστήριξη της εργασίας τους και με το πέρας αυτής, που είναι και το σημαντικότερο. Qubic σ'ευχαριστούμε.”

 

 

Δρ. Νίκος Πούλιας, Χειρούργος Οδοντίατρος.


 
"Η συνεργασία  μας με τον Μάνο και τον Αλέξανδρο ήταν από την αρχή, ως την ολοκλήρωση του project, εξαιρετική. Την αρχική κάτοψη ακολούθησε η φωτορεαλιστικη απεικόνιση, κάνοντας εικόνα το αποτέλεσμα!! Με υπομονή, κατανόηση και συνέπεια ξεπεράστηκαν ποικίλες δυσκολίες στην πορεία της κατασκευής του χώρου και η τελική εικόνα είναι η απόλυτη η ανταμοιβή στις προσπάθειες όλων!!"
 

Δρ. Σεσίλια Ψαραδάκη, Χειρούργος Οδοντίατρος.
 

“Η συνεργασία μας με την Qubic creative works ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Ανέλαβαν την ανακαίνιση των ιατρείων μας και την έφεραν σε πέρας με απόλυτο επαγγελματισμό. Αφουγκράστηκαν τις ιδιαίτερες ανάγκες που είχε η συστέγαση δύο διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων και ολοκλήρωσαν ένα δύσκολο έργο υψηλών προδιαγραφών που μας ικανοποίησε απόλυτα. Κάθε βήμα της κατασκευής εκτελέστηκε με ακρίβεια κάνοντας μας να νιώθουμε ασφαλείς για τις επιλογές μας. Κατάφεραν να διαχειριστούν ακόμα και από απόσταση συνεργεία μαστόρων άγνωστα σε αυτούς με άριστο τρόπο αφήνοντάς τους μάλιστα και τις καλύτερες εντυπώσεις για την επάρκεια των οδηγιών τους που δεν άφηνε τίποτε στην τύχη.  Τέλος αισθανόμαστε ότι στα πρόσωπα του Μάνου Τσικαλάκη και του Αλέξανδρου Γαρδέλη πέρα από δύο εξαιρετικούς συνεργάτες βρήκαμε και δύο πολύ καλούς φίλους που ήταν δίπλα μας με ειλικρινή διάθεση κάθε στιγμή.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.!"

Δρ. Δημήτρης Παπανικολάου Παθολόγος 

Δρ.Θεοδώρα Χαραλαμπίδου Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

bottom of page